Strävar du efter en bättre kontakt med din hund eller tampas ni med problem som förstör vardagen? Hör av dig till mig så går vi igenom var orsaken till era problem ligger och hur ni kan förbättras!

Min filosofi grundar sig i det natuliga ledarskapet, där det råder en balanserad relation mellan människa och hund. Ingridienserna till det finns i en blandning av kärlek, ömsesidighet men också krav. Med min guidning kommer vi tillsammans jobba på ett sätt som blir individanpassat där jag ger dig verktyg som stärker dig som ledare.

Såhär går det till:

Vid en första träff kommer jag hem till er så att vi i lugn och ro kan prata igenom er situation samt vad era mål är. Jag berättar om sättet jag jobbar utefter så att ni i teorin har en bra grund att stå på. Utifrån hur mycket frågor som kommer upp har vi olika tid att jobba praktiskt, men du får alltid med dig en eller par övningar att fortsätta med hemma.

Vid en nästa träff har jag möjlighet att lägga upp övningar som är mer individanpassade samt formade utefter det ni behöver hjälp med. Här jobbar vi alltid med enkla övningar först för att succesivt göra det svårare. Här kommer jag att läsa av små detaljer i er hund som är avgörande kring vad som funkar och inte. Detta gör att ni er fortsatta träning tillsammans enklare kan nå de mål ni satt upp.

Pris:

550kr/ timme (du kan boka 1, 1,5 eller 2 timmar)

700kr/timme på helger

200kr/ 30 min för telefonkonsultation. Passar bra om du behöver bolla ideer eller få små tips&råd.

Vid en första träff rekommenderar jag att ses 1,5-2 timmar för att hinna med allt . Vid uppföljning räcker det med 1-1,5 timme.

Utanför Staffanstorp tillkommer 45kr/mil

Välj det alternativ som passar dig eller rådfråga mig om du känner dig osäker.

Här kan du enkelt boka tid: Boka Direkt


Avbokningsregler:

För privat konsultation kan du avboka din tid kostnadsfritt 12 timmar innan bokad tid. Efter 12 timmar debiteras 50% av priset. Skulle du behöva avboka mindre än 8 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris. Detta gäller även ombokning av tid.

 

 

Dela den här sidan